Арапски коментатор запеа среде натпревар кога ја виде оваа Русинка на трибините

Освен што е собир на најдобрите селекции во Европа, ЕВРО 2020 дефинитивно ги собра и најубавите навивачки на националните тимови.

Ниту коментаторите ширум светот не можат да останат неми на сцените од трибините на стадионите на Стариот континент.

Google search engine

Токму тоа му се случи на арапскиот коментатор, кој ни помалку ни повеќе – запеа во програма во живо кога забележа преубава навивачка на Русија.

Единственото нешто што успеа да го каже на почетокот беше долго „а“.

После „Аааа“, за време на кое звучеше како да се расипал, успеа да се извлече со вистинските зборови.

Сепак, неговата инстинктивна реакција го привлече вниманието на многумина. Имаше навивачи кои беа воодушевени од неговиот потег, но постојат и такви кои ова однесување го оценија како несоодветно.