Ања Бла солено ги наплаќа своите услуги! Еве колку ПАРИ бара за ЕДЕН ПОСТ! ЌЕ ВИ ПАДНАТ ВИЛИЦИТЕ

Ања Благојевиќ, попозната како Ања Бла, веќе неколку години се занимава со фитнес и е инфлуенсер, но не беше позната и популарна додека не почна да излегува со Богдан Илиќ, попознат како Бака Прасе.

Нивната врска го привлече вниманието на корисниците на социјалните мрежи, па Ања доби многу следбеници и стана ѕвезда на Тикток и Инстаграм. Нејзината цена особено ја подигна една лажна порно-афера, кога се појави снимка од секс, за чии актери се тврдеше дека се Бака и Ања. Вешто молчеа два дена додека целиот регион не дозна за тоа, па потоа изјавија дека скандалот им е наместен и демантираа се.

Google search engine
Anja Bla

Набргу потоа раскинаа и Ања продолжи да работи како инфлуенсер и, може да се каже, многу успешно. Според нашиот соговорник кој пред неколку дена контактирал со поранешната девојка на Бака Прасе, таа сега многу наплаќа за своите услуги. Речиси секој ден на своите профили рекламира разни спонзори, фирми и поединци, но не секој е подготвен да плати толкава сума.

– И испратив порака и ја прашав колку ќе чини да ја објавам мојата реклама на нејзино стори на Инстаграм. Таа одговори дека цената е 3.500 евра! Тоа значи дека објавата ќе остане само 24 часа, а тоа е премногу скапо, па се откажав. Вистина е дека има над 700.000 следбеници и дека рекламата би имала некаков ефект, но што е премногу е премногу – резигнирано изјави нашиот извор.

Anja Bla