АЛИСА Е НАЈПЛАТЕНАТА ПРОСТИТУТА! ИМА АПАРТМАН ВО ЈАВНА КУЌА: Мојата одлука е понижувачка, но и најдобра што сум ја донела!

Алис Литл тврди дека е најплатената проститутка во Америка. Таа откри како е да се работи во бордел.

Алис работи во бордел во Невада. Секоја година искачува по неколку илјади евра за лубриканти и кондоми. Таа има свој стан кој го уредува според своето расположение и сама ги одредува цените.

Google search engine

„Замислете да стоите во ред, рамо до рамо, со 20 или повеќе неверојатно убави жени, сите се борат да бидат „избрани“ од ист маж. Стресно, нели? Сега замислете како е да работите 12 до 14 часа на ден. , пет дена во неделата. Накратко, тоа е мојата работа“, рече таа.

“Јас сум психолог, експерт за врски и сексолог. Она што навистина го продавам е интимноста. Интимноста е важна за физичкото, менталното и емоционалното здравје. Исто како што галењето мачка може да ви го намали крвниот притисок, така може и квалитетната прегратка.” објасни таа.Но со.

Во слободното време, таа чита истражувања поврзани со секс, врски, психологија и социологија за да се увери дека клиентот ќе ги добие вложените пари. Ова, во исто време, и помага да разбере што сакаат некои од нив, но не знаат како да објаснат.

Кај неа доаѓаат жени, парови, девици, вдовци итн. Најчесто чека додека клиентот не ја избере, а потоа со него шета низ имотот и го носи во нејзиниот стан каде се договараат за цената и деталите за врската.

„Тоа е понижувачко, тешко и во исто време најдоброто нешто што сум го направила во мојот живот“, рече таа.