5 секс сцени од филмовите за возрасни кои жените со задоволство би ги пробале со својот партнер

Филмовите за возрасни не се резервирани само за мажите. Иако многу филмски сексуални авантури во реалниот живот често не се примамливи, некои сцени и тоа како можат да послужат за инспирација.

Во продолжение прочитајте кои сцени од филмовите за возрасни жените би сакале да ги пробаат:

1. Секс пред огледало

Google search engine

Нема личност која што барем еднаш во животот не се запрашала како изгледа моментот на водење љубов. Токму поради тоа идејата за секс пред огледало е примамлива. Погледот на партнерот е возбудлив, но уште повозбудливо може да биде страстното заедништво, поради тоа треба да ја примените оваа фантазија.

2. Експериментирање со секс играчки

Сексуалните играчки на многу од паровите сè уште им се табу тема. Меѓутоа, оние жени кои што го пробале тоа знаат дека тие можат да ја зголемат страста. Имено, помагалата докажано го зголемуваат и женскиот оргазам, а кога во раце ќе ги земе нивниот партнер доаѓа до незаборавен секс.

3. Секс со превез на очите

Превезот на очите ќе ја спречи предвидливоста во текот на интимниот момент. Кога не гледате и не знаете на кој дел од вашето тело ќе добиете бакнеж или допир од вашиот партнер, сите сетила се поинтензивни.

4. Домино улога

Митот за тоа дека жените преферираат да бидат пасивни во интимните моменти треба да се заборави. Припадничките на поубавиот пол и тоа како сакаат да бидат доминантни во кревет, да ја преземат иницијативата и да го контролираат својот партнер.

5. Секс на јавно место

Главна тема на многу од филмовите за возрасни е токму оваа. Станува збор за спонтан и „огнен“ секс на оддалечена плажа или пак на некое друго јавно место кое што е доволно сокриено да овозможи експлозија на страстите меѓу партнерите.