Ова е најбрзата диета за рамен стомак, која за разлика од другите брзи диети, има позитивни ефекти и врз вашето здравје. Врвниот кардиолог д-р Вилијам Дејвис,…
Современиот начин на живот и опкружувањето константно наметнуваат стрес и напнатост. За тоа постои природно решение кое ќе ви помогне да се ослободите од стресот…
Блескавиот, бронзен тен е неизоставен летен додаток покрај кој секоја модна комбинација нѝ прилега совршено. И додека ние уживаме впивајќи ги топлите сончеви зраци и…
Можеме со сигурност да кажеме дека пукна летото, но жегата знае скапо да не чини ако се решиме да вежбаме само за да се рече…
Спортот придонесува многу повеќе за вашето здравје. Освен што се доведувате до беспрекорна форма, го чувате и организмот. Огромната бројка на придобивки од спортот значи дека…
Новото истражување спроведено на Универзитетот Мичиген покажало дека жените кои користат апчиња за контрацепција имаат поголем ризик да заболат од рак на дојка. Во истражувањето…
Top