Името на оваа диета ви кажува се, значи за 14 дена (зависно од вашиот вишок на килограми, тие што имаат поголем вишок на килограми слабеат…
Како бивша манекенка и една од најинтригантите први дами на САД кои некогаш стапнале во Белата куќа, не е ни чудо што сите се интересираат…
Жените кои трошат големи суми на пари за производи за нега на лице и шминка која ќе ги прикрие мааните на нивното лице, често забораваат…
Доколку често се будите во текот на ноќта, тоа може да биде показател на многу душевни и физички тешкотии за кои не сте свесни. Според…
Утринското кафе е првата работа по која посегаме веднаш штом се пробудиме, бидејќи едноставно не можеме да го замислиме почетокот на денот без тој пијалок…
Тим на австралиски стручни лица откри ефикасен начин за надминување на депресијата. Во студијата објавена во „Американското списание за психијатрија“ а траела 11 години, учестувале…
Top