Доколку често се будите во текот на ноќта, тоа може да биде показател на многу душевни и физички тешкотии за кои не сте свесни. Според…
Утринското кафе е првата работа по која посегаме веднаш штом се пробудиме, бидејќи едноставно не можеме да го замислиме почетокот на денот без тој пијалок…
Тим на австралиски стручни лица откри ефикасен начин за надминување на депресијата. Во студијата објавена во „Американското списание за психијатрија“ а траела 11 години, учестувале…
Рак на јајници е една од најтешките типови на болест кој може да им се случи на женските репродуктивни органи. Овој тип на рак е…
Ова растение може да се види насекаде околу нас. Чајот од глуварче дејствува на клетките на ракот, влијае врз нив на таков начин што тие се…
Пристигнува сезоната со чести настинки па време е да се снабдеме со потребните препарати со кои ќе го зајакнеме нашиот имунитет за да може успешно…
Top