Една рунда пијалоци со пријателите или колегите има големо влијание врз социолошките аспекти од нашиот живот како и на продолжување на нашиот животен век, сметаат…
Една чаша дневно од овој напиток ќе го исчисти вашето тело од отрови, ќе ви го зголеми имунитетот, ќе го закрепне системот за варење и…
Пушењето ја влошува физичката активност и го намалува внесот на храна, а со престанувањето се постигнува спротивниот ефект. Пушачите, во просек, имаат помалку килограми од…
Нашите црева се од особено значење и затоа е потребно повремено да се грижиме за нивно добро и квалитетно чистење од екскрементните остатоци.Потребно е здраво…
Раде Марушиќ од Мостар е еден од најпознатите физиотерапевти и билкари. Низ неговата ординација минале десетици илјади луѓе од целиот свет, а ретки се оние…
Старите навики тешко изумираат. Од таа причина продолжуваме да правиме некои работи кои се штетни за нас, посебно наутро – кога имаме најмалку време за…
Top