Одредени намирници ги штитат токму оние органи на кои наликуваат, а за ваквиот факт денес малку се знае. Доколку размислите, ќе забележите дека природата веродостојно…
Ако ништо на светот не може да го надмине мирисот на свежо приготвено кафе, веројатно сте малку зависни од него ... но, тоа не е…
Во средините во кои постои загаден воздух, зголемена е стапката на депресија и самоубиства, покажува новото истражување. Постои претпоставка дека изложувањето на загаден воздух предизвикува…
Независно од тоа дали се туширате наутро или навечер, веројатно спаѓате во луѓето кои не го мијат добро еден мал дел од своето тело. Научниците…
Руска биохемичарка и доктор по природна медицина, Марва Вагаршаковна Огањан позади себе има 45 години искуство во медицината и лабораторијата. Секогаш сакала да ги споделува…
И покрај фактот што неговиот број 1 клиент почина на 56 години, Агус не е виновен за тоа: дури ни тој не успеал да го…
Top