Стресот во нашето тело најчесто се акумулира во облик на напнатост предизвикана од долготрајно седење, недоволно размрдување и забрзан начин на живот. Антистрес масажата претставува…
Пред секое јадење испијте ја оваа мешавина и вашето тело за кратко време ќе се исчисти од токсините… Направете го овој домашен напиток од само…
Сите знаеме дека газираните пијалоци не се добри за забите и обемот на вашата половина, но сега постои уште една многу добра причина да престанете…
Повеќето од луѓето наутро после станувањето пијат топло кафе или чај, но кога се работи за водата најчесто се преферира ладна. Според Ајурведата, ова е погрешно.…
Секој е свесен за фактот дека водата е главна компонента која ни помага за да имаме оптимално здравје, но и да имаме убава линија. Кога…
Релаксирачка масажа е токму она на што терминот алудира. Тоа е масажа која стриктно се користи за одмор и релаксација. Оваа масажа не предвидува терапевтски…
Top