Се работи за смеса од мед и розова хималајска сол која пред спиење се става по јазик. Оваа сол е навистина посебна, бидејќи му помага…
Вагината во ретки случаи може да „падне“ т.е. да се спушти – тоа се нарекува вагинална пролапс. Имено, тоа се случува при оштетување или ослабување…
По десетина нови пациенти неделно со алергија на полен бараат помош на Клиниката за пулмологија и алергологија. Цветањето на дрвјата и тревата кај некои граѓани…
Брзиот начин на живот доведе до тоа да повеќето од вас во утринските часови без размислување, да застанете во некоја пекарница, или "на нога" да…
Една рунда пијалоци со пријателите или колегите има големо влијание врз социолошките аспекти од нашиот живот како и на продолжување на нашиот животен век, сметаат…
Една чаша дневно од овој напиток ќе го исчисти вашето тело од отрови, ќе ви го зголеми имунитетот, ќе го закрепне системот за варење и…
Top