Доколку сте одлучиле да се откажете од млеко во кафето или пак едноставно сакате да го истакнете вкусот на омилениот напиток, тогаш пробајте го овој…
Доколку ви остане чаша со вода на масичката покрај креветот од ноќта, немојте да ја пиете утредента, ќе си направите услуга. Обичната вода, за разлика…
Многу често се случува да ви остане храна од ручекот или пак вечерата, а како што нашите родители секогаш нè учеа, храната да не ја…
Брзиот начин на живот доведе до тоа да повеќето од вас во утринските часови без размислување, да застанете во некоја пекарница, или "на нога" да…
Рускиот доктор Виктор Хрушчов, автор на книгата за подмладување преку исхрана, смета дека еден од поголемите проблеми на денешницава е лебот. Сите знаеме дека лебот…
После јадењето обично сакаме да го опуштиме каишот, да изедеме овошје, малку да прошетаме или да легнеме да поспиеме. Нема да ви се верува, ама…
Top