Аргентинската водителка ги полуде мажите со новото видео

Аргентинската водителка Марија Сол Перез е една од најатрактивните на светот. Оваа спортска водителка е една од најпознатите во Јужна Америка, а од 2017-та работи во "TyC". Претходно работела како водителка на временска прогноза. Погледнете ја последната снимка со која ги полуди своите фанови.

 

Top