Годинава најлоша за српската пејачка: Се разведе, прележа корона, а полицијата и е на врата

Пејачката Славица Чуктераш ги изненади сите кога објави видео на социјалната мрежа Инстаграм во кое зборува за тоа добила казна од полицијата!

Сите следбеници беа зачудени и на никого не му беше јасно за што станува збор, а за да не се занимаваат со шпекулации, порталот „Србија Данас“ ја контактираше пејачката за да открие што е вистина.

– Не е ништо страшно, иако можеби звучеше така, вели Славица низ смеа и додава:

– Ова е казна за брзо возење, за што веќе ја решив, ќе се обидам, како и секогаш, да ги почитувам сите правила, ова ми се случи за прв пат, не знам ни како, но еве го. Секако, ништо страшно и ништо што не им се случува на сите – рече пејачката за споменатиот портал.

Top