Цел свет ја погледна оваа убавица како вежба – 9 милиони прегледи за совршеното голо тело

Фитнес инфлуенсерката Сара Ен од Лос Анџелес, го привлекла вниманието со својот стил на вежбање.

Откако на социјалната мрежа Инстаграм и ТикТок објавила видео на кое вежба топлес, бројот на прегледи драстично ѝ се зголемил.

Нејзе и претходно ја следеле 10 илјади луѓе, но кога го соблекла горниот дел, популарноста ѝ се зголемила многу повеќе.

Првото видео на кое што вежба топлес го објавила на 21-ви септември, а досега има над 9 милиони прегледи.

Како што вели таа, нејзиниот потег само укажал на клучниот проблем во фитнес заедницата:

„Всушност, не би требало да го водам овој разговор, тоа што го направив не треба да биде голема работа. Доколку еден пол може да вежба без горниот дел од облеката, тогаш и другиот може да го прави тоа. Едноставно е. Доколку некој маж објави вакво видео, тогаш истото нема да стане вирално, во тоа е проблемот“ - изјавила оваа 21-годишна инфлуенсерка.

Top