Пронајдете го тостерот помеѓу куферите - ако успеете за 43 секунди, вие сте натпросечни!

Дали меѓу големиот број куфери можете да го пронајдете тостерот?

Експертите тврдат дека на просечен човек му се доволно 43 секунди за успешно да ја реши загатката. Проверете дали ќе успеете да го пронајдете тостерот побрзо од предвиденото време на експертите.

 

Ние ќе ви го откриеме решението, но, бидете искрени со себе.

Ако се откажавте и не можете да го најдете 'во морето' куфери, еве каде се крие тостерот. 

 

Top