Ова е најзгодната медицинска сестра на планетата – кога ќе ја соблече униформата, предизвикува големо внимание...

Лорен Дрејн вели дека понекогаш работи и повеќе од 12 часа на ден.

Лорен е фитнес инфлуенсер – на социјалната мрежа Инстаграм ја следат 4 милиони луѓе и будно ги следат нејзините совети за исхрана и вежбање.

Многумина од нив уживаат и во нејзините голи фотографии и извајана фигура.

Но, оваа атрактивна русокоса покрај тоа што е голем вљубеник во фитнесот, има уште една професија – таа е медицинска сестра, а многумина велат и дека е најзгодна на свет.

Pin on Women

 

Лорен вели дека понекогаш работи и повеќе од 12 часа на ден, но и покрај тоа таа секогаш наоѓа време за вежбање.

„Активниот животен стил го намалува ризикот од болести и ја подобрува општата здравствена состојба“ – истакнала таа и додала дека целта и рутината се двете компоненти за постигнување резултати.

LAUREN DRAIN KAGAN - THIS GIRL HAS A PERFECT BODY !!! | WORKOUT ...

Оваа медицинска сестра вели дека почнала редовно да вежба пред неколку години кога сфатила дека е тешко да го задржи својот фокус, дека секојдневно не се чувствува добро. Фитнесот едноставно ја препородил и направил да изгледа и да се чувствува подобро.

Денес таа е таа која што ги мотивира и другите и им дава инструкции за здрав живот, и баланс.

 

Top