Виолета од ‘‘Подобар живот‘‘ позира гола на 58-годишна возраст

Српската актерка Лидија Вукичевиќ, попозната како Виолета од Подобар живот, привлекува внимание со жешките фотографии што ги објавува, а сега отиде и чекор понапред.

Таа сподели со своите следбеници како изгледа нејзиниот третман за убавина. Ја соблече облеката, а задникот го покри со мал пешкир.

„Кога одите ... одете најдобро“, напиша Лидија.

Нејзините следбеници и рекоа дека не им е јасно што друго треба да се разубави кај неа.

„Што има тој да направи кај вас? Ништо ... Само уживајте во погледот на толку убаво, убаво тело“, напишаа тие.

primer 8

Top