Како изгледаат тренинзи на познатите дома во самоизолација?

Иако денес цел свет е исполнет со страв и несигурност, нешто што нас секојдневно нѝ помага да ги победиме негативните емоции се тренинзите и наизглед нормалните рутини.

Иако не сме во состојба да излегуваме од нашите домови, тоа не би требало да нè спречи да работиме на себе и да се 'испотиме' во нашиот дом.

Освен што ќе го поткренете пулсот, ќе ги истегнете и активирате мускулите, вежбањето ќе ви помогне да се фокусирате на нешто друго освен на читање вести.

И, не се грижете, не сте сами. Многу познати личности се служат токму со методата вежбање за да си го олеснат престојувањето дома и тоа го споделуваат со нивните следбеници на социјалните межи, за да ги мотивираат и тие да го прват истото.

Од многуте вакви видеа, издвоивме 3 фаворити кои со задоволство ги споделуваме со вас, кои можат да ви послужат како мотивација.

Карли Клос

 

Џесика Алба

 

Кејт Босворт

 

 

primer 8

Top