Адел ослабе 45 килограми па се пофали со тесен фустан...

Адел се појавила на забавата по доделувањето на наградите за Оскар, таму никој не можел да ја препознае затоа што толку многу ослабнала што не личи на себе...

Пејачката ослабнала 45 килограми за време од една година, доволно за да се преполови. На фотографиите се гледа колку се преполовила и колку нејзината тесна половна е воочлива.

Според пишувањата на странските медиуми, пејачката целиот процес го започнала во текот на летото 2019-та година кога ангажирала еден од најдобрите приватни тренери на светот.

Тренерот Далтон Вонг кој инаку веќе работи со поголемиот дел од холивудските ѕвезди...

Image result for adele

Image result for adele

„Адел напорно работеше со месеци. Во тајност во својот дом работеше и на својот изглед. Таа е тип на личност која не сака да вежба пред другите, во големи групи и во јавни теретани. Затоа ангажираше тренер во својот дом. Исто така вежбаше следејќи разни видеа од јутјуб. Тоа што е денес, таа го постигна за шест месеци“ - раскажала една од нејзините пријателки.

Top