Бизарни Фотошоп фотографии од кои ќе ви се згрози од Инстаграм

Екипата на Редит веќе некое време се занимава со собирање на најлошите Фотошоп фотографии на социјалните мрежи, а „Bored Panda“ ги објави во една галерија.

Од болно тесни струкови, преку лица кои изгледаат како да излегле од Симс, па сè до неприродно издолжени нозе - тука има сè.

Инстаграм корисниците и останатите социјални мрежи, на сите начини се обидуваат својот изглед да го модифицираат до совршенство, но често претеруваат во тоа.

А, на тоа не се имуни ниту некои познати личности. Погледнете ја галеријата со најголеми Фотошоп “грешки“ на интернет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Top