Одлична плата и услови: Се бара испробувач на секс-играчки!

Британска компанија вработува лице чија работа ќе биде тестирање на сексуални играчки. Годишната плата која ја нудат е 45 илјади евра.

Огласот за вработување доаѓа од онлајн продавницата OnBuy.com, кои бараат личност која секој месец би испробувала нови интимни играчки. На овој потег се одлучиле затоа што секој месец добиваат повеќе од 500 прашања за сексуалните играчки кои ги продаваат и би сакале да им понудат подобри одговори и услуга на потрошувачите.

Top