Домовите на македонските јавни личности – еве каде живеат Перо Антиќ, Трифун Костовски, Лила, Слаткар...

Доколку некогаш сте се запрашале каде живеат нашите јавни личности, одговорот ќе го дознаете од новиот прилог на естрадниот магазин “Бекстејџ”.

“Бекстејџ” дознава дека една од омилените локации на познатите личности е токму скопската населба Водно. На Водно живее поранешниот кошаркар и претседател на КФМ, Перо Антиќ, а на 300 метри од него живее и кардиохирургот Жан Митрев. 

 

Домот на Перо Антиќ

 

Домот на Жан Митрев

Водно како место на живеење го одбрале и популарниот рапер Слаткар и манекенката Сања Николиќ, како и Маја и Дарко Панчев.

 

Домот на Слаткар и Сања Николиќ

 

Домот на семејството Панчеви

Фолк пејачката Зуица Лазова живее во куќа во Припор, заедно со својот сопруг Наум Петрески, водителката Лила Филиповска живее во својот стан во Чаир, а Каролина Гочева живее во центарот на Скопје.

Во продолжение, погледнете ги домовите и на останатите јавни личности:

Top