Групен секс каков одамна не е виден: Два пара се препуштиле на страстите, а минувачите ги снимале

Сексуалниот егзибиционизам на многу луѓе не им е непознат, па така постојат разни фетиши кои на луѓето им се скриена желба.

Некои успеваат да ги остварат, па така некогаш се случува нивните страсни активности да бидат забележани од камери и да се појават на социјалните мрежи. 

На интернет кружи една таква снимка - некој забележал жешка акција на прозорот на престижниот хотел и одлучил да ја забележи со камера.

На снимката јасно се гледаат два пара во жешка акција. Биле снимени од случајни минувачи, па видеото почнало да кружи на Твитер.

Top