Младата албанска пејачка Лауна Вјолца е албанската Карлеуша!

Младата албанска пејачка и водителка Лауна Вјолца многу потсетува на Карлеуша. Како по нејзиниот глас така и по нејзиниот стил, начин на шминкање и позирање, таа згледа како да и е двојничка на Карлеуша.

Инаку, Лауна Вјолца  која е познато телевизиско лице од Тирана има 28 години. Колку е популарна во Албанија кажува и бројот на нејзините фанови на нејзините профили на социјалните мрежи – само на Инстаграм има преку 1.5 милиони обожаватели.

Top