Авион слета на улица, а реакцијата на полицаецот ја изнасмеа Америка

Во Вашингтон неодамна се случи инцидент откако помал авион морал принудно да слета на улица преполна со автомобили.

Додека пилотот се обидуваше да слета, целата ситуација ја следел полициски автомобил од каде што беше снимен „инцидентот“.

Пилотот за среќа успеа да слета без поголеми последици, а веднаш дотрча полицаецот кој имаше неочекувана реакција. Тој најпрвин дојде до авионот, а откако излезе пилотот, двајцата започнаа да го туркаат авионот на страна за да не го попречува сообраќајот.

Top