Полуголи туристки го "запалиле" Сплит: Снимиле експлицитно видео во такси

Вчера на социјалните мрежи се појави видео од расположени туристки во Сплит кои возејќи се во едно такси, го искористиле црвеното светло на семафорот и им приредиле забава на сите кои се затекнале во околината.

Тие излегле од автомобилот и почнале да танцуваат на улица, соблекувајќи се и качувајќи се на другите возила.

Денеска, хрватските медиуми објавија уште едно видео, направено во такси, а судејќи по истото, и оваа група туристки одлично се забавувала.

Полуголите и опуштени дами успеале да го насмеат таксистот, а освен што пееле, некои од нив отишле и чекор понапред.

Како точно изгледало тоа, погледнете во видеото во продолжение:

Top