Таткото на Дуа Липа организира фестивал во Приштина на кој настапуваат Мајли Сајрус, DJ Calvin Harris и албанскиот артист Gashi

На фестивалот “Sunny Hill”, организиран од таткото на Дуа Липа, Дукаѓин, кој се одржува од 2-ри до 4-ти август во Приштина најавено е доаѓањето на светската ѕвезда Мајли Сајрус. Ова го објави пејачката Дуа Липа на Инстаграм:

“Конечно ви го претставувам третиот и последен хедлајнер на фестивалот “Sunny Hill”. Најдов една драга пријателка која има порака за “Sunny Hill”. Приштина и Косово дали сте подготвени за Мајли Сајрус?”, напиша Дуа. Дуа преку Инстаграм ги најави и настапите на албанскиот артист Gashi и шкотскиот DJ Calvin Harris.

 

Резултат со слика за sunny hill festival 2019

Top