Славниот спортист организирал оргии во својот стан, а следниот ден следел шок!

Познатиот НФЛ играч, Лeвион Бел, скапо го чинел сексот во тројка кој го организирал во својот дом.

Бел сакал малку да се забавува, па решил да направи оргии со две атрактивни девојки. Меѓутоа, сексот во тројка не поминал баш онака како што замислил славниот спортист. 

Авантурата со девојките му го пружила задоволството кое го очекувал, но ден подоцна тој доживеал шок. Имено, Левион наутро по забавата со девојките заминал на утрински тренинг, а кога се вратил во домот го дочекало исклучително непријатно изненадување – додека спортистот бил на тренинг, девојките побегнале од станот со скапоцени предмети во вредност од еден милион долари.

“Ми украле часовник, пари и уште неколку драгоцени предмети. Вкупната вредност на сè е околу милион долари”, изјавил НФЛ играчот, а потоа на интересен начин ги опишал крадците.

 

“Првата беше гола кога излегував од домот. А другата? И таа беше гола”, рекол Бел кој се пофалил дека сексот во тројка го платил дури еден милион долари. Но, за него оваа сума е вистинска ситница, со оглед на фактот дека има потпишано 4-годишен договор вреден 52,5 милиони долари.

Top