Кога забавата ќе тргне на лошо

Двајца пријатели си "бркаат" работа, односно едниот поправа автомобил, а другиот сече дрва со моторна пила. На вториот му текнува да се пошегува со својот пријател, па глуми дека пилата му се забодува во градите. Кога неговиот пријател го гледа тоа, се онесвестува од шок. На крајот не ја прифати добро шегата...

 

Top