На семафор во Скопје: Жежок танц ги распамети Скопјани, излезе од автомобилот и мешаше со задникот!

“Репортер” објави видео од жежок танц на една девојка на улица во Скопје. Имено, на видеото се гледа како девојката, која е облечена во кратки џинс шорцеви, провокативно танцува и меша со задникот.

Возачите кои биле зад нејзиното возило веднаш започнале да ја снимаат провокативната девојка, а видеото од нејзиното секси играње се споделува и на социјалните мрежи. Погледнете: 

Top