Трамп полудел по чорапите со неговиот лик!

Трамп се ракувал со Нунгесер, кој прво му ги покажал чорапите, па потоа му подал и рака.

Претседателот на САД, Доналд Трамп, бил воодушевен кога пристигнал на езерото Чарлс, каде го дочекал гувернерот на Луизијана, Били Нунгесер, кој носел чорапи со ликот на американскиот претседател. 

Трамп се ракувал со Нунгесер, кој прво му ги покажал чорапите, па потоа му подал и рака.

Чорапите на еден сајт се опишани како "Доналд Трамп чорапи со мека, раскошна коса која можете да ја обликувате, чешлате и потскратувате".

Всушност, можете да му го промените стилот на претседателот како вам ви одговара на расположението.

 

primer 8

Top