Ова се близначките кои владеат на Инстаграм, а зад нивните совршени фотографии се крие злосторство

Моделите Шенон и Шенед Клермонт се еднојајчани близначки кои палат и гасат на социјалните мрежи. Само на Инстаграм овие Американки ги следат повеќе од милион луѓе.

Со своите атрактивни и крајно провокативни фотографии мамат воздишки од мажите во целиот свет. 

Овие сестри работеле и на ревии со многубројни дизајнери и се заштитни лица на брендот "Yeyyy", а краселе и многубројни американски насловни страни.

Освен што се познати по атрактивниот изглед, Шенед во 2017-та била обвинета за кражба на банкарски сметки и идентитет на мртов човек и трошење на 200.000 долари во приватни цели, односно за патувања, облека и раскошен живот, што на крајот објавувала на Инстаграм.

Таа била осудена на 5-ти април на една година затвор за кражба на идентитет и пари.

Сепак, како и да е, фотографиите на Инстаграм привлекуваат големо внимание.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

primer 8

Top