Нарачала црн тесен фустан од интернет - Кога го облекла не можела да се соземе

21-годишната студентка Џулија Магован, преку интернет порачала црн тесен фустан, со големина 8, или по европски - 38.

Меѓутоа, кога го добила не можела да верува дека и пратиле фустан за кукли и можела да го навлече на само една нога. 

Веднаш објавила се на Твитер, мислејќи дека некој се жали со неа.

"PLT, како очекувате од мене да влезам во оваа тоалета со наводна големина 8? Можам само едната нога да ја вовлечам, каква шега!", напишала таа во својата објава.

Во описот на производот го пишува само составот на тоалетата, како и дека мора да се води сметка при перењето поради бојата, но за големината ни збор.

 

Top