Зејнеп од „Карасевда“ во реалноста го одзема здивот

Прекрасната Зејнеп од хит турската серија „Карасевда“ во филмот можевме да ја гледаме како несигурна и тврдоглава девојка која постојано потклекнува под искушенијата и со тоа постојано ја загрозува својата среќа.

Зејнеп или Хазал Филиз Кучукош е турска актерка која е родена на 9 февруари 1988 година во Мерсим. Таа иако е извонредна актерка има завршено биологија на Научниот Универзитет во Анкара, а како што и самата вели актерската кариера ја започнала додека го полагала својот последен испит.

Таа од 2014 година беше во брак со нејзиниот колега, актерот Туан Тунали, но за жал се разведоа во 2017 година.

Погледнете како прекрасната Зејнеп изгледа зад камерите:

 

primer 8

Top