Во емисија во живо ги натера сите гостинки да ги покажат тангите

Во некоја од овие емисии водителот ги натера сите девојки да ги покажат тангите, а публиката остана без зборови.

Погледнете ги видео снимките како тоа изгледаше:

primer 8

Top