Во кафуле во Никшиќ врз двајца гости зад грб им пукна аквариум

Двe момчиња кои седеле во кафуле во црногорскиот град Никшиќ се соочиле со неочекувана незгода откако пукнал големиот аквариум во кафулето, кој се наоѓал зад нивната маса. Излеаната вода од аквариумот целосно ги поплавила двајцата несреќни посетители.

Top