Новиот модел на бикини предизвика незадоволство кај жените: "Како мислите да седиме во ова?"

Нема сомнение дека модата станува сè послободна и попровокативна, но сепак луѓето ширум светот се прашуваат дали ова е премногу.

Изгледа дека времето на старите модели на бикини повторно се враќа. Популарниот австралиски бренд "Beginning Boutique" лансираше нова линија на костими за капење, кои предизвикаа гнев кај жените ширум светот. 

За само неколку дена фотографијата од необичното бикини собра повеќе од 150.000 коментари.

Новата линија била инспирирана од деведесеттите години и додека горниот дел не е спорен, долниот дел предизвика неверување кај жените - длабоко сечен напред, а назад речиси го открива целиот задник.

Резултат со слика за swim heron bikini

Резултат со слика за swim heron bikini

Резултат со слика за swim heron bikini

"Како мислите да седиме во вакво бикини?", "Дали во 2019 година не треба повеќе да имаме вагини?", беа дел од коментарите.

Top