Кендимен организираше забава со околу стотина жени

Австралискиот тајкун Траверс Бејнон, познат како Кендимен оваа сабота на својот голем имот на Златното крајбрежје организираше уште една од своите озлогласени забави.

Со цел забавата оваа година да биде поконтроверзна од претходните, во дворот подигнал кип од жена висок три метри со голи гради, кој прилично наликувал на Света Марија. На крајот соседите се пожалиле во градскиот совет поради големиот кип, а Бенјон вели дека бил казнет со 13.000 долари казна, но кипот останал сè до забавата. 

"Службените лица утврдиле дека сопственикот на кипот ја имал потребната дозвола за негово поставување", рекол гласноговорникот на градскиот совет.

View this post on Instagram

♱ ♱ ♱

A post shared by ??? (@emalisha_) on

Поврзана слика

Резултат со слика за candy shop mansion party

На социјалните мрежи покрената била расправа поради кипот, а голем број на Австралијанци застанале во одбрана на Кендимен.

View this post on Instagram

Candyman Party 2018

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

"Тоа е негов двор. Да, кипот е ужасен и тој нема вкус, но така живее, преболете го веќе еднаш", рекле некои.

"Оставете го да се забавува, на никој не му нанесува зло".

Но, доста е за кипот. Самата забава не е потребно да се опишува со зборови, бидејќи тука се фотографиите од девојките кои биле повикани на забавата и се пофалиле на социјалните мрежи.

View this post on Instagram

Work hard, play harder ? @candyshopmansion

A post shared by Nikita Sage (@nikita__1111) on

View this post on Instagram

Meet ya VIP waitresses

A post shared by Winnie ? (@winniebluess) on

View this post on Instagram

@candyshopmansion SQUAD

A post shared by Jasmine (@jasmine_and_mayhem) on

primer 8

Top