Сопругата на фудбалерот објавила жешка фотографија, па порачала: Подобро да ме мразат за тоа што сум, отколку да ме сакаат за тоа што не сум

Атрактивната манекенка и сопруга на српскиот фудбалер Филип Џорџевиќ, Јована, споделила жешка фотографија под која имало и пригоден коментар.

Таа на фотографијата е како од мајка родена, а собрала и многу позитивни коментари под фотографијата. 

"Подобро да ме мразат поради тоа што сум, отколку да ме сакаат за тоа што не сум", напишала под фотографијата атрактивната Јована.

Инаку, таа сака да се фотографира во провокативни пози, на радост на посилниот пол.

primer 8

Top