Карлеуша се соблече гола за репрезентацијата

Српската пејачка Јелена Карлеуша на нетрадиционален, но свој начин испратиле порака за поддршка на националната фудбалска репрезентација на земјата. Сопругата на српскиот дефанзивец, Душко Тошич се соблекла угол гола и го бојадиса своето во националните бои на Србија, претворајќи се во живо голо знаме.

Таа фотографијата на споделила на социјалните мрежи, а на нејзината земја ќе и треба вистинско чудо за да мине во следната фаза, со оглед на тоа што во последното коло ќе треба да обезбедат бодови против моќниот Бразил.

 

Top