Сиа Купер е 30-годишна мајка на која неодамна ѝ порачале да не се појавува во бикини бидејќи треба да размисли што мислат нејзините деца за…
УФЦ шампионката Аманда Нунес, пред претстојната УФЦ борба се фотографирала прекриена само со појасите. Следела лавина од коментари, а жените воглавно ѝ се восхитуваат на…
Да се биде јавна личност со себе носи и предности, но и недостатоци. Денес, со популарноста на социјалните мрежи секој има слобода на говор, а…
За австралиската актерка и комичарка Селест Барбер Инстаграм е непресушен извор на инспирација за нови фотографии. Таа се прославила со ироничните и урнебесни имитации на…
Десетина години стариот McDonald's бургер, кој е послужен пред тој ланец да ги затвори сите свои локали во Исланд, венее во живо пред очите на…
Брендот за долен веш и секс-играчки „Ен Самерс“, неодамна спроведе анкета за најновите трендови во секс-индустријата. Во анкетата учествувале 400 секс-советници и терапевти, а резултатите…
Top