Протекла нецензурирана снимка од Северна Кореја: Погледнете ја пред да биде отстранета

Благодарение на храброста на еден човек, се појавиле снимки од оваа затворена и непозната земја, со сцени кои го прикажуваат животот на Севернокорејците. 

Тој успеал со скриена камера да ги сними случувањата на патот по кој се движел и да ги забележи овие ретка снимка од Северна Кореја под режимот на Ким Јонг Ун. 

Снимката неодамна дошла до јавноста, и засега никој не ја избришал.