Српските одбојкари за „влакно“ го избегнаа терористичкиот напад во Истанбул

Српската одбојкарска репрезентација која преку Истанбул патуваше за Техеран на мечот со Иран од светската лига веднаш беше извлечена од српскиот конзул и однесена во хотел, каде ја мина ноќта пред денес да продолжи за Иран.

За „влакно“ избегната голема трагедија во терористичкиот напад во кој неколку бомбаши самоубијци се разнесоа за да предизвикаат масакр  а големиот аеродром во Истанбул.

Top