Експлозијата во Бејрут ја предизвикала ракета!? Шокантната снимка веднаш предизвика големи реакции!

Според досегашните информации, во експлозијата починале повеќе од 135 лица, а повредени се повеќе од 5.000. Материјалната штета е многу голема, а градот е целосно уништен од експлозијата.

Либанската спасувачка екипа денеска продолжи со потрагата по преживеаните меѓу рушевините.

На интернет денеска се појави и снимка на која се гледа како проектил ја погодува фабриката на пристаништето во Бејрут, а потоа експлодира. Откако ракетата го погодила магацинот, градот е уништен, а густиот чад покрил сè.

Погледнете како изгледа снимката на која јасно се гледа како ракета го погодува Бејрут во моментот кога доаѓа до експлозија.

Top