Сириец со „голи раце“ им се спротистави на вооружени американски војници

На снимката која ја објави сириската новинска агенција „САНА“ може да се види како еден од мештаните со американско знаме во рацете се расправа со тројца американски војници, откако во близина на неговото село дошло до инцидент во кој војниците убиле 14-годишно дете.

 

Top