Следете во живо: Се извлекува паднато возило од Вардар

Пожарникарите заедно со припадниците на полицијата во моментов од водите на Вардар во близина на болницата Систина го извлекуваат превртеното возило.

Затоа како дошло до несреќата повеќе информации наскоро.

Top