Изгоре приватен автобус кај Железничка станица

Приватен автобус за јавен превоз се запали утринава на автобуската постојка под Железничката станица во Скопје.

Автобусот се запалил додека бил паркиран на стојалиштето и во него немало патници.

На терен интеренираа десеттина пожаникари со две возила, кои го изгаснаа пожарот.

primer 8

Top