Навивачката група „Шверцери“ на гала свеченост во МНТ?! (ВИДЕО)

Во петокот вечерта во новата зграда на Македонскиот народен театар навивачката група „Шверцери“ на фудбалскиот клуб „Шкупи“ прослави 30 годишен јубилеј. Необично место за прослава на навивачка група, но Министерството за култура очигледно немало ништо против ова. Еве како изгледаше оваа прослава.

Top