Со мобилен телефон се снимаат женските тоалети во студентскиот дом Кузман?

Станар во Студентскиот дом „Кузман Јосифовски – Питу“ во Скопје по се изгледа смислил начин како да ги гледа оние кои ги користат женските тоалети. Корисник на Твитер објави фотографии на кои се гледа дека мобилен телефон е поставен веднаш над прозорецот кај женските тоалети во студентскиот дом.

primer 8

Top